Hacı Ayvaz Çelik İlkokulu

WEB https://haciayvazcelikilkokulu.meb.k12.tr
Adres : MAVİKENT MAH. OTO SANAYİ BUL. İLK OKUL İNŞ BLOK NO 149 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
VİZYON : Öğrenmeyi öğrenerek;bugünü dünden,yarını bugünden daha iyi olan milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş özgüveni gerçekleştirmiş bireyler yetiştirebilme,evrensel boyutta bilgi üretmek,bilim ufkunu genişletmek,çağdaş,bilimsel,teknolojik ve kültürel birikimi egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulanacak aydın ve üretken düşünebilen insanlar yetiştirmektir.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında;dünü,bugünü ve geleceği bütünleştirerek nitelikli birey olma idealine sahip öğrenciler yetiştirmek;özgün, etkili ve kaliteli bir okul ortamı oluşturmanın yanında tutarlı,akılcı, özgür,öz benliğinden ve kültüründen kopmamış,çağdaş ve evrensel kültürle bütünleşmiş,sadece bugünü düşünmeyen gelece^e yönelik hedefler belirlemiş ve bu hedeflere ulaşmak için durmadan çalışan,içinde bulunduğu topluma en faydalı şekilde hizmet etmeye kendini adamış bir insan tipi ortaya koymaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili öğretim
Saatler : 07.20-12.10 sabahcı devre 12.20-17.20 ögleci devre
Servis : SERVİS VAR
Ulaşım : Şehir içi otobüslerle ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : ŞEHİR MERKEZİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 15 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : ATLETİZİM TAKIMI HALK OYUNLARI